.

.

Friday, March 2, 2012

on your birthday...

Assalamualaikum semua, salam penuh keberkatan di petang jumaat yang mulia. tajuk entri kali ini sangatlah awesome. saja dedikasi entri kali ini buat jiran sekampung ku and how to be exact jiran depan umah ...alamat tak perlu kot. erm.....erm...tak da idea nak tulis apa sebenarnya...haaa owh ya..kad nie sepatutnya lama dah siap tapi as usual lah saya nie suka buat last minit..esok nak pos malam nie buat lah...hehhe most of them macam tu...one night card..dah terbiasa..jangan diikuti ya..tidak baik untuk kesihatan anda...okeh supposely kad nie before CNY haritu kene post..tapi takda lah semalam baru pos...lagipun tak post pun kad nie..self pickup..tu pon esoknya tuan penerima kad tu keesokkan harinya baru pulang dri perantauan..hehehhe. okeh thanks yer jiran saya ...cik Norizan Jusoh..heheheh....mekaseh sebab sudi order and suka kad tu..aku pon enjoy jer buat kad tu tak tertekan..sebab diberikan kebebasan untuk berkarya..so aku boleh try something new....so tanpa berlengah lagi jom tgok this card..tak baru pon lama dah....



Happy Birthday Apeng Ry @ Azhari
Semoga Panjang Umur dan di murahkan Rezeki oleh Allah s.w.t

overlapping royal flower...

si penerima

splash of pearls

easel card: boleh berdiri dengan sendirinya


thanks for reading .
till then...daaa


for any enquiries, do contact me
M O H D N A M I Z A M M U D A
+012 922 7754 minamisensei@gmail.com

5 comments:

  1. cantik!suka quilling...cmne nk buat kad duduk cmtu ek?huhu

    ReplyDelete
  2. lovvee this. keep it up! ^__^

    ReplyDelete
  3. Wow this is gorgeous, love the flower and lady bugs !!!
    Paula

    ReplyDelete
  4. Sangat suka ini card!
    Cantik sangat2 lah zam... ;)

    ReplyDelete

latest product

KOMEN

Widget by ReviewOfWeb

ShareThis