.

.

Tuesday, December 15, 2009

menjadi realiti

huhuhuhu..suke bebenor bile tgok kiterneyr design become a real item..wawaa...rase bangga pon ader...ahhahah..yeah BANGGA!...mau tak..bende kita dok godek-godek, ubah tang tu, ubanh tang nie, akhirnya jadi reality..bangga weh...hahahaah...tadi dalam beberapa minit yang lepas kak faziah dari http://lovelybabe-fuzzy.blogspot.com/ der bg gambar my design for her label have done..the last one okey, d'aiman. huhuhu....thats my design..hahahha

label2 baju kak faziah

update:
rasanyer ader yang dah salah paham..ni bukan label baju saya yer..post nie nak bagi tau yang the last label is my design. akak faziah ask me do do it for her...i'm only design it.thanks

3 comments:

  1. u ada buat labels ke? i nak order.

    ReplyDelete
  2. i nak tanya pasal labels kain untuk baju.

    ReplyDelete
  3. label kain tu yg macam kat baju tu ke? berapa ye harga nye?

    ReplyDelete

latest product

KOMEN

Widget by ReviewOfWeb

ShareThis